Maak kennis met Zuppler. Het online bestelsysteem van Digitaal Restaurant​

Profiteer van een groeiend rendement met het online bestelsysteem van Zuppler. U verhoogt uw orderwaarde met maar liefst 15% in vergelijking met andere aanbieders.

Lees verder

Partnerschap met

Zuppler-Your-Brand-Our-Solution.png#asse

Totaaloplossing voor online bestellen

Ontvang bestellingen voor afhalen of bezorgen
Verhoog uw omzet zonder extra personeel aan te nemen
Direct in het kassasysteem of via de Zuppler Express Printer Terminal
Betaalbare service fees die meeschalen met volume

In 3 stappen naar maximaal resultaatAantrekken

Responsive design? Dit zorgt ervoor dat uw website zowel op desktop, tablet als op mobiel perfect te gebruiken is. Vandaag belangrijk, morgen essentieel.Binden

Klantvriendelijkheid, sfeer en perfectie. Voer de kenmerken van uw restaurant door op uw website zodat uw klanten zich daar ook op hun gemak voelen.Conversie

Kies voor een online bestelsysteem dat perfect bij uw restaurant past. Volledig gebouwd en geoptimaliseerd voor het aannemen van online bestellingen.

Uw klanten op uw website

Gebruik het online horeca bestelsysteem van Zuppler vereenvoudig het bestelproces. Bind klanten en verhoog uw omzet. U bouwt een eigen klantenbestand op, werkt aan een eigen imago voor uw restaurant en u gaat effectiever en efficiënter concurreren.

Klanten verlaten tijdens de bestellen uw website niet, ons bestelsysteem wordt rechtstreeks op uw website geïntegreerd, gematched aan uw huisstijl en identiteit. Zoals het hoort, het zijn immers uw klanten! Een totaal oplossing voor ondernemers, zonder extra IT-inversteringen.
Om te kunnen bestellen, blijven klanten op uw website. Het zijn tenslotte uw klanten. Het systeem wordt rechtstreeks op uw website geïntegreerd en zo past het perfect in uw huisstijl en bij uw identiteit.

Altijd en overal bestellen

Desktop, tablet of mobiel… ons bestelsysteem is embedded op uw website zodat uw klanten tijdens het bestellen uw site niet verlaten.

Flexibele betaalmogelijkheden

Geef klanten de mogelijk om contant of online te betalen.

Online bestellen

We zijn altijd op zoek naar manieren om de klantervaring te verbeteren met nieuwe tools en functies waar zowel u als uw klant van houden.

Key features:
- geweldige up-sell en add-on features
- "one click" herhaal bestellingen door opgeslagen bestel history
- mogelijkheid om meerdere adressen op te slaan

Bepaal uw eigen bezorg zones

De bezorg markt is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Met behulp van de Google mapping technologie, kunt u uw exacte bezorg gebied definiëren door het tekenen op een kaart of het instellen van een straal van de locatie van het restaurant. Stel meerdere bezorg zones, minimale bezorg regels, bezorg- en bezorgtijden voor elke zone.

Key features
- Alle features zitten standaard in het bestelsysteem van Zuppler
- Online dashboard voor het creëren en manager van uw restaurant bezorg zone, openingstijden, minimaal bestelbedrag of bezorg richttijden.
- Andere bezorgkosten of een minimaal bestelbedrag per zone? Simpel!

Meerdere ontvanstmogelijkheden

Informeer uw personeel snel en eenvoudig over binnenkomende bestelling. Kies die ontvangstwijze die het beste bij uw restaurant past en mis nooit meer een online bestelling. Kies uit de Zuppler Express Terminal, e-mail notificatie of via rechtstreeks in het kassasysteem.

Volledige controle over uw eigen menu

Wij geven u volledige controle over uw menu, zodat u uw instellingen kunt fine-tunen en af kunt stemmen op uw restaurant.

Key features:
- Meerdere keuze opties per product
Keuze opties voor, grootte, bijgerechten smaken, extra toppings en meer
- Up-sell mogelijkheden
Verleid uw klanten met slim geplaatste add-ons
- Deactiveer items of producten
Voorraad van een product op? Pauzeer het product tijdelijk
- Openingstijden
Stel openings en bezorg tijden in om bestellingen te ontvangen
-Bestelmogelijkheden
Accepteer bestellingen voor afhalen en/of bezorgen
- Meerdere menu tabs mogelijk
Een aparte lunch, dinner of actie menu? Creëer deze op een extra tab

Loyaliteit & Promotie tools

Blij uw klanten motiveren om opnieuw en opnieuw bij u te bestellen. Beloon uw vaste klanten met een geïntegreerd loyalty systeem.

Key features:
- Supports multiple loyalty programs
- Integrate redemption and mobile payments
- Full analytics tool set and robust data capture
- No additional hardware required
- Able to integrate with Zuppler’s promotion engine
- Full analytics tool set

Groepsbestellingen

Laat een groep vrienden of collega's eenvoudig een groepsbestelling plaatsen. Zij kunnen zelfs gebruikmaken van de chatfunctie om als groep het favorite eten van uw menu te bestellen.

Key features:
- Uiterst geschikt voor bedrijven, bv voor vergaderingen of andere zakelijke mogelijkheden
- Groepsbestellingen kunnen door één persoon of door iedereen individueel betaald worden
- Ontvang bestellingen van grote groepen en terugkerende klanten met "bestelling op uitnodiging"

Klanten Insights & Database

Building your customer database has never been easier with our online ordering system. With our dashboard, you can easily track your best customers, most popular products and even where they are buying from with delivery heat maps. The customer data is saved when customers place their order. You can view it at any time and measure success of your marketing campaigns.

Key features:
- Each product comes with an operational data dashboard, customized to customer needs
- Full interactive ecommerce dashboard, tracking all digital actions
- Experience working across multiple third party datasets, drawn from multiple sources

Restaurant Marketing

Marketing is nog nooit zo belangrijk voor restaurants geweest. Tegenwoordig kunt u niet alleen meer op basis uw geschiedenis en mond tot mond reclame nieuwe klanten binnen krijgen. Met steeds meer concurrenten is het erg belangrijk om top-of-mind bij uw klanten te blijven. Wij bieden zeer eenvoudige en effectieve hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat u hierin kunt slagen. Via SMS-bericht tot een e-mailcampagne, ons online horeca bestelsysteem kan u daarbij helpen.

Technische integraties

Zuppler heeft een breed scale van integratie die uw processen kunnen ondersteunen, maar niet controleren. De lijst met integratiepartners wordt steeds langer.

Kassasystemen
Wij begrijpen het belang van de relatie tussen het restaurant en het kassasysteem. Daarom is ons bestelsysteem geschikt voor integratie met de volgende kassasystemen, die ruim 60% van de restaurantmarkt bedienen.
- PAR Pixelpoint
- Micros
- POSitouch
- Revel Systems
- Clover
- Lightspeed

Eenvoudig te installeren en te managen

Voeg slechts een "online bestel" knop aan uw website toe! Zo simpel is het! Wi zorgen voor de rest van de setup en maken uw menu startklaar. Daarna kunt u uw eigen menu beheren en aanpassingen maken.


Vandaag nog uw restaurant online

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw restaurant.


Maak een afspraak